Galleri Gamax

Brugskunst - Kalkmaling

Galleri Gamax

Brugskunst - Kalkmaling

Velkommen til Galleri Gamax

Du skal ikke betale noget før du modtager en opgørelse fra mig.

Du bestille de varer du gerne vil købe og når jeg har modtaget din bestilling sender jeg en opgørelse til dig hvor mine betalingsoplysninger står og når du har afregnet sender jeg din/dine varer.

Du kan også vælge at oprette en månedskasse.

I den aktuelle måned kan du løbende samle sammen til en månedskasse, jeg sender en opgørelse til dig med det aktuelle beløb du skal afregne, du betaler varen og sidst på måneden sender jeg en opgørelse med portoen og når du har betalt portoen sender jeg dine varer. Du er velkommen til at kontakte mig hvis der er noget du er i tvivl om. På den måde betaler du kun fragt én gang.

Du kan også vælge at afhente varerne på min adr. 

Galleri Gamax, Birkmosevej 2, Timring, 7480 Vildbjerg

Persondata

For at kunne handle hos Galleri Gamax skal du som minimum oplyse: Navn, Adresse, E-mail og Mobilnr. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Som kunde har du mulighed for indsigt i min registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold om reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Galleri Gamax på info@gallerigamax.dk

Returnering

Returnering af varer sker for egen regning, og altid i original emballage, ellers er det ikke muligt for mig at refundere beløbet.

Returnering på efterkrav er ikke mulig.

Transportskade

Du skal kontakter mig med det samme da jeg skal anmelde skaden indenfor 5 dage fra du har modtaget din pakke for at skaden er rettidigt anmeldt, og du kan få erstatning for den ødelagte vare. Derfor skal du tjekke din forsendelse samme dag du modtager den og du må ikke forsøge at reparere skaden før skadesforløbet er slut. Det er vigtigt du tager billederne som GLS beskriver nedenfor.

HUSK

- Tag ikke indholdet i brug

- Gem alt emballage (både indre og ydre), indtil sagen er afsluttet

- Pakken må ikke flyttes fra leveringsadressen

- Tag følgende billeder og send dem til mig på pb eller info@gallerigamax.dk

- Pakkens udvendige flader Den samlede indvendige beskyttelse Det skadede indhold GLS-labelen skal være synlig på et af billederne GLS er ansvarlig over for afsender af pakken. Det er afsender, der er ansvarlig i forhold til handlen med modtager. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Forbehold

Galleri Gamax tager forbehold for eventueller tastefejl, prisændringer og udsolgte varer samt forsinkelser hos GLS